Fra Ejendomskontoret


Desværre er udviklingen i Corona situationen sådan at regering og sundhedsmyndigheder har indført nye restriktioner som er gældende frem til den 3. januar 2021, og som i foråret bakker Direktionen i KAB op om disse.
Det betyder at Ejendomskontoret lukker for personlig betjening og personalet arbejder fortrinsvis hjemmefra, I henvises derfor til at henvende jer via mail, telefon eller beboer-app. Der skal bookes tid, hvis man i særlige tilfælde ønsker et personligt møde.
Ind og udflytningssyn og akutte arbejder i boligerne vil selvfølgelig finde sted i fornødent omfang.
Servicemedarbejderne vil stadig passe deres arbejde udenfor boligerne og er instrueret i at overholde retningslinjer med afstand, mundbind, handsker og afspritning.
Desværre er disse tiltag, om vi kan lide dem eller ej, en nødvendighed for at begrænse smittespredningen mest muligt og for at passe bedst muligt på hinanden.
Trods disse kedelige nødvendige restriktioner i denne tid vil jeg på vegne af medarbejderne i Fredensborg Boligselskab ønske jer alle en glædelig jul og et forhåbentlig rigtig godt og positivt nyt år.

Med venlig julehilsen
Børge Frisbæk,
Driftchef


Ét svar til “Fra Ejendomskontoret”

  1. Hvor lang tid skal man vente på at få en lampe lavet, når den sidder ude på skuret? har ventet siden den 4. i 12 2020, og den virker stadig væk ikke. Der er rykket tidligere for at få den lavet, og ikke særlig meget lys uden for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *